Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Επίσκεψη συνεργατών Comenius στο σχολείο μας

Την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, επισκέφτηκαν το σχολείο μας αντιπροσωπείες σχολείων των  επτά χωρών, Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Ρουμανία, Πολωνία, Λετονία και Εσθονία, οι οποίες μαζί με το δικό μας σχολείο συμμετέχουν στο πρόγραμμα "Comenius - Let`s play my ancestors childhood game".
Ξεναγήθηκαν στους χώρους του σχολείου μας, είδαν τις δημιουργίες των μαθητών για το πρόγραμμα, παρακολούθησαν παιχνίδια στην αυλή του σχολείου, πήραν μέρος σε εκδηλώσεις με χορευτικά και τραγούδια.
Την Παρασκευή 14 Μαρτίου έγινε προς τιμή τους, εκδήλωση, στο "Πολιτιστικό Κέντρο Χρήστος Τσακίρης", στην οποία παρουσιάστηκαν παιχνίδια της χώρας μας από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα. Την παρουσίαση έκαναν οι μαθητές του Ε2 τμήματος με το δάσκαλό τους κο Δημήτρη Παπατριανταφύλλου. Τη μετάφραση των κειμένων στα Αγγλικά έκανε η Συντονίστρια του προγράμματος και καθηγήτρια Αγγλικών κα Δάφνη Δελιάκη, ενώ τα χορευτικά του προγράμματος επιμελήθηκε η Γυμνάστρια του σχολείου κα Βίκυ Γεωργιάδου.
Έγινε επίσης παρουσίαση του εκπαιδευτικού συστήματος της χώρας μας, από το νηπιαγωγείο έως και το πανεπιστήμιο, από την συντονίστρια του προγράμματος κα Δελιάκη Δάφνη.
Στην  εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο Δήμαρχος Παύλου Μελά κος Διαμαντής Παπαδόπουλος, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. κα Ελένη Στολτίδου καθώς και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας κος Δημήτρης Δεληγιάννης.
Εκ μέρους της Διεύθυνσης Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Yπεύθυνος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κος Κώστας  Βασιλείου και  οι  Σχολικοί Σύμβουλοι, Γενικής Παιδείας κα Μαρία Κοτσακώστα και Αγγλικών κος  Θεόδωρος Μανιάκας.
Τους ευχαριστούμε όλους.
Η Διευθύντρια του Σχολείου
Καραλή Δέσποινα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου